Pittige uientaart

When east meets west: Hollandse ingrediënten met een Indiase kruidenpasta.

645 kcal

15 min. bereiden, 25 min. wachten

3.6/5

(112)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grote braadpan

  • quiche- of taartvorm (Ø 26 cm, geen springvorm)


2002 week 14-15 - 2002 week 14-15

Aan de slag

  1. Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de uien in halve ringen. Verhit in een braadpan de olie en bak de uien ca. 4 min. Voeg de ham en de currypasta toe en bak even mee. Klop de eieren los met de slagroom en de kaas. Vet de taartvorm in en bekleed met het ontdooide deeg.

  2. Verdeel het uimengsel erover en giet het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar en goudbruin.

  • combinatietipLekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.

Wat vond je van dit recept?

Pittige uientaart

When east meets west: Hollandse ingrediënten met een Indiase kruidenpasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig