Har­ti­ge ui­entaart met rook­worst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 715 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(154)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 154

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (doorsnede 26 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan ui in olie 10 min. zacht bakken. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Ui over bodem verdelen. Worst erover verdelen en eimengsel over taart schenken. Taart met kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.