Pom­poen­stamp­pot met ap­pel en kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 450 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(186)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 186

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de pompoen en appel in een kom met de olie, komijn, peper en zout. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ca. 20 min. in de oven.
  2. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Stamp fijn met de pureestamper. Verwarm de melk in een steelpan en voeg toe. Meng het pompoen-appelmengsel, de kaneel en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met falafelballetjes.
video

Pu­ree ma­ken

Kookles - 03:22 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.