Bie­ten­stamp­pot met ap­pel en worst

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worsten in plakjes snijden en in helft van boter in ca. 8 minuten knapperig bakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels elk in 6 plakken snijden. In grote koekenpan rest van boter verhitten en plakken appel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bietjes, bosui en worstplakjes door warme puree scheppen. Stamppot door en door verwarmen. Salie en 1 eetlepel water door bakvet van worstplakjes roeren en aan de kook brengen. Saliejus over stamppot schenken en plakken appel erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.