Lauw­war­me lin­zen­sa­la­de

(139)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 139

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en halveren. Rucola wassen. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. 2/3 deel van rucola over vier borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzen over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen. Serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.