Linzensalade met kip

Rijkgevulde salade voor elke dag

380 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de bospeen en snijd in schuine stukken van 1 cm. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de peen, het selderijzout en peper 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en de sla fijn. Laat de kip uitlekken. Doe de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de linzen, bosui, peen en sla op een schaal. Verdeel de kip erover. Besprenkel met de hazelnootolie en bestrooi met peper.

  • combinatietipLekker met geroosterde hazelnoten en citroenparten.

Linzensalade met kip

Rijkgevulde salade voor elke dag

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel