Lin­zen­sa­la­de met spek­jes

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In zeef linzen afspoelen en laten uitlekken. In wok of hapjespan spekjes in 2 el olie 2 min. bakken op matig vuur. Ui toevoegen en 3 min. meebakken. Linzen en scheutje water toevoegen en 3-4 min. verwarmen. Linzenschotel op smaak brengen met mosterd, rest van olie en zout en peper. In kom sla mengen met dressing en kaasblokjes. Sla over twee borden verdelen en linzen erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.