Pan­nen­koe­ken met war­me lin­zen­sa­la­de

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Bleekselderij wassen en in boogjes snijden. In pan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Paprika, bleekselderij en Provençaalse kruiden erdoor scheppen en ca. 3 minuten zachtjes meebakken. Linzen afgieten en met azijn door spekmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en nog ca. 3 minuten verwarmen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Pannenkoeken dik bestrijken met tapenade. Op vier borden warme pannenkoek leggen. Helft van rucola erover verdelen. Andere pannenkoeken erop leggen en afdekken met rest van rucola. Linzensalade erop scheppen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 49 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.