Vruch­ten­sa­la­de

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lychees laten uitlekken, siroop opvangen. Meloen halveren, zaadjes verwijderen en met bolletjestang vruchtvlees eruit scheppen. Aardbeien schoonmaken, wassen en halveren. Gember in plakjes snijden. Lychees, meloen, aardbeien en gember mengen. Dressing roeren van 2 el lycheesiroop en gembersiroop. Dressing door fruit scheppen. Vruchtensalade in vier diepe borden scheppen. Leuk om te garneren met munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.