Ana­nas-si­naas­ap­pel­sa­la­de

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ananas laten uitlekken en siroop opvangen. Sinaasappels dik schillen, om witte schil te verwijderen. Partjes tussen vliezen uitsnijden en halveren. Citroen uitpersen. Gember fijn snipperen. Alle ingrediënten en 2 eetlepels gembersiroop (uit pot) door elkaar mengen en over vier schaaltjes verdelen. Salade minimaal 15 minuten laten staan, om smaken in te laten trekken. Garneren met flinke toef slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.