Ly­chee­s­a­la­de

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de lychees uitlekken en vang de siroop op. Halveer de aardbeien, meng het fruit en verdeel over wijnglazen. Besprenkel het fruit in elk glas met 1 el opgevangen siroop. Schenk de wijn over het fruit en garneer met een blaadje munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Lycheesalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ly­chee­s­a­la­de

1
1
  • 565 g lychees op siroop
  • 250 g aardbeien

Laat de lychees uitlekken en vang de siroop op. Halveer de aardbeien, meng het fruit en verdeel over wijnglazen.

2
2
  • 200 ml mousserende witte wijn
  • 4 blaadjes munt

Besprenkel het fruit in elk glas met 1 el opgevangen siroop. Schenk de wijn over het fruit en garneer met een blaadje munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.