Stamp­pot met ve­ge­ta­ri­sche bal­le­tjes

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.