Zo­mer­se stamp­pot met hot­dogs

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree voor stamppot maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten bakken. Tomaatjes in reepjes snijden. Courgette en tomaat door puree scheppen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.