Stamp­pot met Ca­ta­laan­se worst

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. Olijven in plakjes snijden. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met worsten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.