Britse pasteitjes

715 kcal

20 min. bereiden, 35 min. wachten

3.4/5

(103)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2012 nr. 11 - Alles uit de oven

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de aardappel, knolselderij en peen in blokjes van 1 x 1 cm. Meng met de ui en Worcestershire sauce door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Plak steeds 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar zodat er een rechthoek ontstaat. Druk de overlappende rand aan.

  3. Verdeel de vulling over het midden van het deeg. Leg op elke portie 15 g boter. Vouw de 4 uiteinden van het bladerdeeg naar binnen en druk rondom dicht. Druk met duim en wijsvinger een schulppatroon in de rand. Herhaal met de rest van de pasteitjes. Bestrijk met het ei en bak ca. 35 min. in de oven.

  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Wat vond je van dit recept?

Britse pasteitjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig