Brit­se pas­tei­tjes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 715 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels bijgerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de aardappel, knolselderij en peen in blokjes van 1 x 1 cm. Meng met de ui en Worcestershire sauce door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Plak steeds 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar zodat er een rechthoek ontstaat. Druk de overlappende rand aan.
  3. Verdeel de vulling over het midden van het deeg. Leg op elke portie 15 g boter. Vouw de 4 uiteinden van het bladerdeeg naar binnen en druk rondom dicht. Druk met duim en wijsvinger een schulppatroon in de rand. Herhaal met de rest van de pasteitjes. Bestrijk met het ei en bak ca. 35 min. in de oven.
video

Bak­ken met bla­der­deeg

Instructievideo - 02:21 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.