Muesli­re­pen

Met deze repen kom je de middag door!

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
tussendoortje Met deze repen kom je de middag door! 12 personen
3 71

Ingrediënten

12 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier
  • brownievorm (28 x 18 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.
  2. Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel.

Tip:

De mueslirepen zijn in een luchtdichte trommel 1 week houdbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 70 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Mueslirepen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Muesli­re­pen

1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

2

Bekleed de brownievorm met bakpapier.

3
  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 250 g muesli
  • 50 g gedroogde cranberry's
  • 50 g rozijnen
  • 2 eieren
  • 1 tl bakpoeder

Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en het bakpoeder erdoor.

4
  • 150 g honing
  • 50 g boter

Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.

5

Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel. Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.