Kool­ra­bi­sa­la­de met ma­kreel

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Citroen uitpersen. In kommetje dressing kloppen van citroensap, olijfolie en kruiden. Koolrabi schillen en in blokjes snijden. In kom koolrabi mengen met 1 eetlepel dressing. Broodjes overlangs halveren en dun bestrijken met dressing. Op bakplaat onder hete grill schuiven en in ca. 2 minuten goudbruin laten kleuren. Intussen vel van makreelfilets verwijderen en makreel in stukjes verdelen. Eikenbladsla, koolrabi en makreel over twee wijde kommen verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Broodjes apart erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.