Sa­la­de met gam­ba's en cher­ry­to­ma­ten

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat ca. 4 minuten onder grill schuiven. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.