Ma­kreel­sa­la­de met si­naas­ap­pel

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 41

Ingrediënten

Keukenspullen
  • afsluitbare schaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappels dik schillen om witte vlies te verwijderen. Boven afsluitbare schaal partjes met scherp mesje tussen vliesjes uit snijden. Makreelfilets in stukjes verdelen. Ui, olijfolie, kappertjes en tijm voorzichtig door makreel en sinaasappel scheppen. Op smaak brengen met zout en grofgemalen peper. Makreelsalade en waterkers tot gebruik gekoeld bewaren. Op picknickplaats waterkers over vier borden verdelen (eventuele harde steeltjes verwijderen) en makreelsalade erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.