Bruschet­ta pit­ti­ge gar­na­len

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 10 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met een 1/2 teen knoflook en leg ze op een schaal.
  2. Snijd ondertussen de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak 1 min. Doe de garnalen erbij en bak nog 2 min. Meng op het laatst de peterselie erdoor en verdeel de garnalen over de bruschette. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.