Spa­ghet­ti­ni met gar­na­len en pe­per

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de plakjes knoflook goudgeel in de olie. Bak de rode peper 1 min. mee. Neem de pan van het vuur en roer de garnalen en geraspte citroenschil erdoor.
  2. Kook intussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een kommetje. Giet de spaghettini af en doe de pasta terug in de pan.
  3. Schep het garnalenmengsel met de koriander door de pasta. Breng op smaak met zout en citroensap en laat de pasta in 1 min. goed warm worden. Voeg als het gerecht iets te droog is wat van het apart gehouden kookvocht toe. Verdeel het gerecht over 4 diepe warme borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.