Bruschet­ta to­nijn en wit­te bo­nen

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 10 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
  2. Meng ondertussen de tonijn, bonen en de helft van de kappertjes in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tonijnsalade over de bruschette en garneer met de rest van de kappertjes en de rucola. Serveer direct.

Tip:

Roer de rest van de cannellini bonen door tomatensoep en warm enkele minuten door.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.