Snel­le chi­li

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 470 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(141)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 141

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de chilibonen, mais en tomaten in een schaal en schep om. Verwarm de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. met peper en zout. Voeg de salsasaus toe en warm nog 2 min. door.
  3. Verdeel de warme tacoschelpen over 4 borden. Verdeel eerst de ijsbergsla over de schelpen en schep dan het vlees met de saus erin. Serveer met de bonensalade. Lekker met zure room (bekertje 125 ml).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.