Ta­co's ge­vuld met pa­pri­ka en vis

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.