Yog­hurt­ijs met aard­bei en ap­pel

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Snijd de ongeschilde appel in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
  2. Verdeel de helft van de aardbeien en de helft van de appel over de glazen. Schep er 1 bol ijs op en verdeel de frambozen erover. Schep daar weer 1 bol ijs op en verdeel de rest van de aardbeien en appel erover. Schenk in elk glas 1 el frambozenlimonade en garneer met de munt.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.