IJs met aard­bei, per­zik en pro­sec­co

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in de lengte doormidden. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Schep in 4 kommen 1 bol sorbetijs. Verdeel het fruit eromheen. Schenk de prosecco over het ijs en fruit. Garneer elke kom met wat blaadjes munt.

video

Steen­fruit snij­den

Instructievideo - 01:10 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.