Far­f­al­le met to­nijn-ci­troen­saus

(371)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 371

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de tonijn uitlekken en vang 3 el olie op. Snijd ondertussen de courgette in dunne reepjes.
  2. Verhit de tonijnolie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. Voeg de citroenrasp en het -sap, de tonijn, ricotta en peper en zout toe en draai het vuur laag. Verwarm nog 5 min.
  3. Schep de pasta door de saus. Voeg de peterselie toe en serveer direct.
video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.