Pas­ta in to­nijn-pe­ter­se­lie­saus

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijn laten uitlekken en olie opvangen. Peterselie fijnsnijden. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. 4 el opgevangen olie in pan verhitten. Hierin paprika 4 min. bakken. Paprikapoeder, tonijn en peterselie toevoegen en 1 min. meebakken. Pasta erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en royaal peper. Rauwkost mengen met dressing en in 4 bakjes scheppen. Pasta over 4 diepe borden verdelen. Bakjes rauwkost erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 93 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.