Pas­ta­sa­la­de met kaas en tuin­bo­nen

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Kook de tuinboontjes 6 min. in water zonder zout. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbeldoppen).
  2. Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Halveer ze. Verhit 2 el van de olie in een koekenpan en voeg de ui en suiker toe. Bak in 8 min. zacht en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn. Voeg peper en zout toe.
  3. Meng de pasta met de boontjes, artisjokharten, ui, dressing, olijven en bosui. Verkruimel de geitenkaas erover.
video

Tuin­bo­nen dub­beldop­pen

Instructievideo - 00:24 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.