Sa­la­de met tuin­bo­nen

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 165 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak een dressing van de mosterd, de azijn en de olie. Kook de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af en laat ze afkoelen. Schaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken en snijd de plakken vervolgens in dunne linten. Houd een gedeelte apart voor garnering. Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de bosui en bleekselderij in dunne plakjes. Meng alle groenten met de dressing en laat 30 min. staan. Schep op het laatste moment de rucola erdoor en garneer met de komkommerlinten. Serveer direct. Lekker met gebakken kipfilet en aardappelkroketjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.