Li­moen-knof­look­gar­na­len

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 155 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Doe de garnalen in een kom en voeg de rasp, het sap, de knoflook en olie toe. Breng op smaak met chilipeper en zout. Dek af en zet 45 min. in de koelkast.
  2. Verhit een wok zonder boter of olie en roerbak de garnalen met marinade op hoog vuur in 5 min. gaar. Schep in een schaal en bestrooi met de koriander. Lekker met stokbrood en partjes limoen.
video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.