Me­di­ter­ra­ne to­nijn­sa­la­de

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat afkoelen. Verhit de olie en bak de champignons 2 min. op hoog vuur.
  2. Giet de tonijn af en vang de olie op. Meng de tonijnolie met de tapenade. Meng de tonijn met de krieltjes, champignons, olijven en kappertjes.
  3. Schep de tapenadedressing voorzichtig door de salade. Meng er op het laatst de rucola door.

Tip:

Olijven zijn ook lekker over een pizza of in een pastasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.