Ita­li­aan­se to­nijn­sa­la­de met olij­ven­brood

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 750 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brooddeeg bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Olijven in vieren snijden. Na eerste keer rusten olijven erdoor kneden. Olijven die aan buitenkant uitsteken goed in brood drukken. Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood in midden van oven in 30 min. bruinbakken. Tomaten schoonmaken en halveren. Sla in reepjes snijden en wassen. Tonijn laten uitlekken. Dressing voorzichtig door sla, tomaat en helft van tonijn scheppen. Garneren met rest van tonijn. Salade serveren met 3/4 van brood en boter. Rest van brood is verpakt 1-2 dagen houdbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.