Ci­troen-tijm­vi­nai­gret­te

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pers de citroen uit en doe het sap in een kommetje. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg samen met de knoflook toe. Doe de honing en olie erbij en klop met een garde tot vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout. Lekker over een Griekse salade of als marinade voor gegrilde kip.

video

Vi­nai­gret­te ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.