Chi­li-aard­ap­pel­tjes

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 160 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden. Knoflook pellen en boven schaal uitpersen. Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren. Aardappeltjes erdoor scheppen. Minstens een half uur laten staan.
  2. (per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen. Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken. Zeezout erover strooien.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.