Ge­roos­ter­de aard­ap­pel­tjes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 260 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(105)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 105

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in de lengte in dunne parten.
  2. Doe de olie, de knoflook en de rozemarijn in een kom. Voeg de aardappelparten toe en meng met het oliemengsel. Spreid de aardappelparten uit over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met het zout en bak ze in ca. 20-25 min. goudbruin. Schep halverwege om.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.