Ta­gli­a­tel­le met ar­ti­sjok en ei

(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 103

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de slagroom, nootmuskaat en peper en zout toe. Laat 5 min. inkoken tot de hoeveelheid slagroom is gehalveerd. Snijd de artisjokharten in vieren en voeg toe. Giet de pasta af en schep door het mengsel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Doe de tomaten erbij en warm nog 1 min. door.
  3. Pel de eieren en halveer ze. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg op elk bord 2 halve eieren.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.