Ta­gli­a­tel­le met ar­ti­sjok en tijm

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.

Tip:

Ris de overgebleven tijm van de takjes en roer ze door een paar eetlepels honing. Lekker in de thee of op een boterham.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.