Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Brood­je ros­bief met ge­bak­ken sja­lot

(58)waardeer
Een lekker recept. De lunch bevat de volgende ingrediënten: vlees, broodjes, boter, sjalotten, mayonaise, gebraden rosbief, augurken en bieslook lunch 4 personen 355 kcal
4 58

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Verwarm de oven op 220 °C. Bak de broodjes 8 min. Laat afkoelen. Verhit de boter en fruit de sjalotten 8 min. Halveer de broodjes. Bestrijk alle helften dun met mayonaise en beleg de onderste helften met rosbief. Verdeel de sjalot, augurk en bieslook erover. Dek af met de bovenste helften.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 355 kcal
  • Eiwit 18 g
  • Vet 10 g
  • Koolhydraten 47 g
Tags