Brood­je ros­bief met ge­bak­ken sja­lot

  • lunch
  • 4 personen
  • 355 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 63

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Verwarm de oven op 220 °C. Bak de broodjes 8 min. Laat afkoelen. Verhit de boter en fruit de sjalotten 8 min. Halveer de broodjes. Bestrijk alle helften dun met mayonaise en beleg de onderste helften met rosbief. Verdeel de sjalot, augurk en bieslook erover. Dek af met de bovenste helften.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.