Stok­je been­ham & bies­look­bo­ter

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 1 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het pistoletje af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng ondertussen de bieslook door de boter en breng op smaak met peper en zout.
  3. Halveer het pistoletje en snijd open. Laat een beetje afkoelen. Bestrijk het stokbrood met de bieslookboter en verdeel de paprika en ham erover.

Tip:

De overige pistoletjes kun je invriezen. Je kunt deze lunch maximaal 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel. Snijd de rest van de paprika in reepjes, wikkel in vershoudfolie en stop in de broodtrommel.

Tip:

Bieslook is lekker door een salade. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.