Sand­wi­ches met ros­bief

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plasticfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de mierikswortel door de mayonaise en besmeer de boterhammen ermee. Beleg 4 sneetjes brood met rosbief, strooi er naar smaak zout en peper over en dek af met de rest van de boterhammen. Snijd de boterhammen schuin doormidden en wikkel iedere sandwich in huishoudfolie.Leg bij het serveren een flinke pluk rucola op elke sandwich. Meenemen: Maak de sandwiches een dag van tevoren en leg ze een nacht in de vriezer. Op de dag van het uitstapje laat je ze langzaam in de tas ontdooien. Tegen lunchtijd zijn ze klaar om te eten, maar nog lekker fris en vers. Neem de rucola apart mee in de koeltas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.