Ros­biefs­and­wich met mie­riks­wor­tel­saus en kom­kom­mer

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
  2. U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.