Roer­ge­bak­ken sper­zie­bo­nen met cas­se­ler­rib

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken. Casselerrib in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten. Aardappeltjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen in andere pan rest van olie verhitten. Ui en sperziebonen ca. 6 minuten al omscheppend bakken. Casselerribreepjes toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.