Ha­ring in mos­terd­saus

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 2

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.