Ro­de rijst met braad­worst

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worst in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Worst in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en cajunkruiden toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 600 ml water toevoegen en afgedekt ca. 8 minuten zachtjes laten koken tot rijst gaar is. Witte bonen laten uitlekken, erdoor scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met veldsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.