Sla­blaad­jes met ge­bak­ken bief­stuk

Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk.

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk. 8 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstuk in reepjes. Schaaf de kaas in flinters. Verwijder buitenste bladeren van kropsla. Neem per persoon een mooie blaadje uit het hart (de rest wordt niet gebruikt). Verdeel ze over een schaal.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verdeel het vlees over de slablaadjes. Bestrooi met de kaasflinters.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 12 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 115 mg
Tags
Ook te zien in

Slablaadjes met gebakken biefstuk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sla­blaad­jes met ge­bak­ken bief­stuk

1
  • 2 premium biefstukken

Snijd de biefstuk in reepjes.

2
  • 75 g Parmezaanse kaas

Schaaf de kaas in flinters.

3
  • 1 kropsla

Verwijder de buitenste bladeren van de gewassen kropsla. Neem 8 mooie blaadjes uit het hart (de rest wordt niet gebruikt) en verdeel ze over een schaal.

4
  • 4 el olijfolie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout.

5

Verdeel het vlees over de slablaadjes en bestrooi met de kaasflinters. Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.