Slablaadjes met gebakken biefstuk

Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk.

100 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de biefstuk in reepjes. Schaaf de kaas in flinters. Verwijder buitenste bladeren van kropsla. Neem per persoon een mooie blaadje uit het hart (de rest wordt niet gebruikt). Verdeel ze over een schaal.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verdeel het vlees over de slablaadjes. Bestrooi met de kaasflinters.

  • Slablaadjes met gebakken biefstuk

    Instructievideo - 01:17 min.

Slablaadjes met gebakken biefstuk

Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig