Ge­vul­de var­kens­rol­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 590 kcal voedingswaarden
    • 35 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vijzel, keukentouw, braadslee (25 x 30 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Stamp de venkel en de peper fijn in de vijzel. Voeg 2 el olie en zeezout naar smaak toe. Verwijder het netje van de rollade en prik met een puntig mes inkepingen van ongeveer 6 cm diep. Wrijf het vlees rondom in met het mengsel.
  2. Snijd de tomaten, rode peper, ui, knoflook en de naaldjes van 1 takje rozemarijn fijn en vul de inkepingen in het vlees hiermee. Leg er de salie en de rest van de rozemarijn op en bindt het vlees op met keukentouw.
  3. Besprenkel de braadslee met 2 el olie. Leg het vlees erin en besprenkel met de rest van de olie en zet ca. 45 min. in de oven. Laat nog 10 min. rusten voor het aansnijden.

Tip:

Naam deelnemer: Angelique van Kraaij.

Tip:

*Tijdelijk in assortiment in december.

video

Rol­la­de bra­den

Kookles - 04:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 63 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 36 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.