Kool­soep met var­kens­reep­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 600 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de gember fijn. Meng in een kom met de sojasaus, sesamolie, knoflook en het vlees. Laat 30 min. marineren.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees met marinade 1 min. Voeg de kool, paprika en rode peper toe en roerbak nog 4 min. Voeg 1 1/2 liter water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook. Schep in 4 kommen en bestrooi met de bosui. Serveer de rijst er apart bij.

Tip:

U kunt het vlees een paar uur van tevoren marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg stap 2 van het recept zodra u het vlees uit de koelkast haalt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.