Var­kens­vlees met roer­ge­bak­ken kool, ap­pel en ge­le rijst

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In droge wok spekblokjes uitbakken. Knoflook 1 min. in spekvet meebakken. In droge koekenpan filetlapjes met marinade 2 min. bakken; halverwege draaien. Olie en kool aan mengsel in wok toevoegen en op hoog vuur 2 min. roerbakken. Appel 1 min. meebakken. Bieslook door rijst roeren. Rijst, kool en filetlapjes over borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.