Roer­ge­bak­ken lams­vlees met rijst

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. In wok olie verhitten en lamsreepjes 1 min. roerbakken. Bestrooien met peper en zout. Ui, knoflook, peultjes en cajunkruiden toevoegen en gerecht nog 3 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor roeren en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Rijst op twee borden scheppen en wokschotel erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.